EL PARTIT A LA TELEVISIÓ
Esports 16/04/2011

El primer clàssic, fins a l'últim detall

Totes les càmeres possibles, micròfons d'última tecnologia i centenars de professionals faran possible que el Madrid-Barça arribi amb el màxim de detall a les pantalles de televisió d'arreu del món.

Albert Castellví Roca
2 min
El primer clàssic,  fins a l'últim detall

Barcelona.Per satisfer els desitjos dels amants del futbol de tot el món, Mediapro, responsable de la realització del Madrid-Barça, ha previst un desplegament de mitjans que inclou 300 persones i càmeres a tots els racons de l'estadi. Per primer cop a la Lliga, s'ha instal·lat al Bernabéu una spidercam , que oferirà plans zenitals en moviment de qualsevol zona del terreny de joc. Dues càmeres de velocitat superlenta permetran gaudir de les jugades més espectaculars alentides fins a setze vegades, i un nou sistema de captació d'àudio permetrà sentir el que passa a l'interior de les àrees.

El partit, a més, s'enregistrarà en 3D, tot i que a l'Estat només es podrà veure en les dues dimensions tradicionals. Això sí, tant TVC com La Sexta i les sales de cinema l'oferiran en alta definició.

La prèvia, des de les 14.00

L'àrbitre no xiularà fins a les 22.00, però la televisió escalfarà l'ambient des de molt abans. Esport3 dedicarà el matí a recordar les últimes grans victòries del Barça sobre els blancs, i a partir de les 14.00 una primera edició de l' Esport Club connectarà amb els hotels de concentració i el dinar de directives. A les 17.00 el programa tornarà, ja des del Bernabéu, per oferir una tertúlia amb periodistes.

Una tercera edició de l' Esport Club , que començarà a les 20.00 i s'oferirà parcialment també per TV3, acabarà de desgranar els últims detalls fins a l'inici del partit, que es veurà pel primer canal de TVC. A partir de la mitjanit, un especial d' El vestidor de més d'una hora analitzarà el matx i recollirà les opinions dels protagonistes simultàniament a TV3 i Esport3.

La Sexta, per la seva banda, ja preveu ser al camp a les 15.00 per oferir des d'allà la informació esportiva. A les 20.30 començarà la cobertura especial del partit, amb una prèvia que inclourà entrevistes exclusives a jugadors de tots dos equips. El programa posterior també serà exhaustiu i s'allargarà fins a les 2.00.

stats