Futbol Català
Esports 15/06/2011

Un Històrics multimèdia

El tradicional campionat de l'estiu futbolístic català va presentar un CD recopilatori amb totes les dades de les vint-i-cinc edicions disputades fins ara

àngel Garreta
1 min
Presentació del CD a l'acte de sorteig de grups

BarcelonaUna de les novetats més destacades de l'acte de presentació del XXVIè Torneig d'Històrics del Futbol Català, celebrat ahir a la seu del torneig aquest estiu, el Municipal de La Verneda, va ser la creació d'un CD multimèdia amb totes les dades i xifres que el campionat ha acumulat durant un quart de segle de tradició. L'autor, José Manuel Muñoz, va ser l'encarregat d'explicar-ho i fer-ne una demostració virtual en una pantalla de la sala d'actes.

L'obra recull tots els resultats del torneig, fase prèvia de grups, semifinals i finals de totes les edicions, així com els campions, sotscampions i dades al detall de tots els clubs que, ni que sigui una vegada, hagin participat de l'Històrics. L'aplicació resulta molt visual i senzilla de consultar. Tots els representants de clubs presents a l'acte va rebre una còpia de regal gentilesa del club organitzador, el Martinenc. Aquesta no és la primera ni serà la darrera aplicació multimèdia que José Manuel Muñoz presenta dins el futbol català. Autor de l'obra recopilatòria del CE Europa, l'autor està treballant amb altres clubs històrics catalans per fer-ne la seva pròpia versió.

stats