FUTBOL CATALÀ
Esports 22/06/2013

La selecció catalana s'enfronta a l'Isloch bielorús a la fase final de la Copa Regions UEFA

El combinat català s'ha classificat per a la fase final del torneig i ara busca ser el millor del seu grup per arribar a la final, que es disputa el 29 de juny

Ara
1 min
El tècnic de la selecció catalana amateur, Toni Almendros, donant odres als jugadors / FCF

BarcelonaLa selecció catalana amateur disputa aquest dissabte el primer partit de la fase final de la Copa de les Regions UEFA a Vèneto (Itàlia). El combinat català que dirigeix Toni Almendros s'enfrontarà a l'Isloch bielorús (17.30 hores).

El seleccionador català, Toni Almendros, ha dit sobre el partit d'aquest dissabte: "Per Catalunya és un privilegi poder estar aquí i viure com a professionals sent amateurs". Sobre l'Isloch, el primer rival, Almendros ha explicat que "a diferencia dels altres rivals, no es una selecció, si no un equip que acaba de pujar a la primera divisió de Bielorússia. Aquest fet fa que tinguin molts automatismes ja agafats".

Després d'haver-se classificat per a la fase final, els jugadors catalans busquen ser els millors del seu grup per arribar a la final, que es disputarà el 29 de juny. Per classificar-se per a la final, els catalans hauran d'intentar superar l'Isloch (aquest dissabte), el Yugoiztochen búlgar (dilluns 24, 17.30 hores) i l'Olimp rus (dijous 27, 17.30 hores).

stats