Esports 10/03/2013

"Ens ha anat bé guanyar i no passar angúnies en defensa"

M.m.
1 min

BarcelonaJordi Roura té clar que "la millor manera d'afrontar un partit com el de dimarts [contra el Milan] és havent guanyat l'anterior". Per això, el segon entrenador del Barça es mostrava satisfet de la victòria contra el Deportivo i també perquè l'equip havia aconseguit mantenir la porteria a zero. "No hem passat angúnies en defensa i això ens ajudarà", explicava.

Sobre l'anàlisi del partit en si, el tècnic va destacar: "A la primera part hem generat moltes ocasions i hem pogut sentenciar el partit. A la segona part ens ha costat una mica més i, amb 1 a 0, hi havia la sensació que podien empatar. Però penso que l'equip ha estat molt intens i el Dépor gairebé no ha tingut cap oportunitat".

Roura va aclarir que havia fet sortir Messi, Iniesta i Busquets al segon temps per donar-los "minuts de competició" abans del compromís europeu de dimarts, i va assegurar que "els jugadors estan mentalitzats" per afrontar-lo. "Tenim clar com jugarem contra el Milan i com volen jugar ells. Una altra cosa és què passarà", va concloure.

stats