Esports 20/09/2011

"Vaig al·lucinar amb el que em va fer Pepe. No m'ho podia creure"

Duresa "Segurament el Reial Madrid va fer més faltes dures que nosaltres" Pepe "Ni es va disculpar. Al final ja ni et sorprèn, perquè ha fet moltes coses d'aquest tipus"

Toni Padilla
1 min
"Vaig al·lucinar amb el que em va fer Pepe. No m'ho podia creure"

L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, va afirmar que el Llevant va jugar un futbol que tracta de forçar les expulsions dels rivals, de fer teatre i fer faltes. Què en pensa?

Cada equip té les seves armes. Nosaltres no podem jugar el mateix futbol que equips amb altres recursos, però tothom que va veure el partit va veure que el Madrid segurament va fer més faltes dures, de les que poden fer mal. Si et defenses del Madrid és normal fer faltes, perquè ells ataquen molt i tenen grans jugadors. A nosaltres ens calen els punts per no patir, que és el nostre objectiu, i fem servir les nostres armes.

Vostè va ser agredit per Pepe.

Bé, parlem d'un dels millors centrals del món, però desgraciadament fa coses així. Ni es va disculpar. La veritat és que vaig al·lucinar amb el que em va fer. Les imatges sembla que demostren que em va donar aquell cop quan era a terra volent; no m'ho podia creure. Ara, si l'àrbitre ho va veure l'havia d'expulsar. Al final ja ni et sorprèn, perquè ha fet moltes coses d'aquest tipus.

Per segon any consecutiu el Madrid de Mourinho es deixa punts al seu estadi...

Sí, però no és normal. És una casualitat. Per poder guanyar punts a un equip com el Madrid et cal jugar molt bé i tenir una mica de sort. Nosaltres en vam tenir amb l'expulsió de Khedira, que ens va permetre jugar amb 10 homes.

stats