Futbol
Esports 19/06/2013

Sabella: "Parlo poc amb Messi"

Va ser Pep Guardiola qui va aconsellar al seleccionador argentí que no tingués gaire contacte amb el crac del Barça

Efe
1 min

Buenos AiresEl seleccionador argentí de futbol, Alejandro Sabella, ha afirmat que parla "poc", "el just i necessari", amb Lionel Messi, capità de l''albiceleste'. "Amb Messi no hi parlo gaire; el just i necessari", ha afirmat l'entrenador a la cadena de televisió Fox Sports en ser consultat sobre les indicacions que imparteix durant un entrenament als seus jugadors.

Va ser Pep Guardiola qui va aconsellar a Sabella parlar poc amb la Pulga, segons publicacions del setembre de 2012, la qual cosa l'entrenador argentí ha complert rigorosament.

"Parlar poc amb ell, envoltar-lo de companys que li facin la feina més senzilla a l'equip, escoltar molt bé les poques coses que diu i no oblidar que mai cal treure'l del camp, ni tan sols perquè sigui ovacionat pel públic", va dir Guardiola llavors.

Sabella ha subratllat que als davanters Messi, Higuaín i Agüero els demana "una miqueta d'ajuda en la recuperació de la pilota" i que tenen la missió d'"obrir-se" al camp quan l'equip fa servir el sistema tàctic de 4-3-3 per bloquejar "la sortida dels laterals" de l'equip rival. "O, si passen aquesta línia, han de fer una mica d'ombra al mig centre", ha afegit.

El pròxim partit d'Argentina, líder solitari de les eliminatòries sud-americanes del Mundial 2014, serà un amistós davant Itàlia a Roma el 14 d'agost.

stats