Esports 24/05/2011

Les agències de viatges busquen alternatives per als aficionats

Thaïs Gutiérrez
1 min

Barcelona.Les agències de viatges no volen caure en l'alarmisme, però l'experiència de l'any passat ha fet que moltes estiguin buscant alternatives per si el núvol de cendra del Grímsvötn creix. Per ara, la situació està afectant només l'espai aeri islandès, però l'Autoritat de l'Aviació Civil del Regne Unit ja ha alertat que "és probable" que a partir d'avui hi hagi alteracions en els vols a les illes britàniques. La notícia està causant molta inquitetut entre els aficionats culers que tenen entrada per a Wembley.

Per intentar calmar els ànims, la gerent de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges (ACAV), Catiana Tur, va explicar ahir que "les agències estan mirant possibles alternatives per arribar-hi". "Aquest any tenim l'experiència de l'any passat i això ens ajuda", va dir. A més, la UE va activar ahir un grup de coordinació de crisi per respondre si la situació es complica. En el cas que les autoritats considerin que no es pot arribar a Londres en avió, la solució seria fer "un combinat d'autocar i tren", va dir Tur, però el problema seria trobar places disponibles.

Davant d'aquesta hipòtesi, la gerent de l'ACAV va voler matisar: "No ens hem d'avançar; si arriba el moment, posarem en marxa els plans alternatius", va dir. Des d'Halcón Viajes, l'agència oficial del club, no van voler fer cap declaració.

stats