POLIESPORTIU
Esports 16/06/2013

L'equip d'Urdaibai guanya la bandera en la primera prova de traïnyes feta a Barcelona

Andoni Zubizarreta i milers de persones han presenciat en directe la prova

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta, presenciant la regata de traïnyes feta a Barcelona

BarcelonaL'equip d'Urdaibai ha donat tot un recital en aigües de Barcelona per endur-se la primera bandera de la temporada, i el liderat de la Lliga San Miguel. Per primer cop en la història, la costa catalana ha estat seu d'una prova d'aquest popular esport a la costa cantàbrica, amb milers de persones presenciant les curses a Barcelona. Andoni Zubizarreta ha estat un dels espectadors, presenciant l'entrega de la bandera al guanyador en directe.

L'embarcació de Bermeo, que ha competit en la tercera tanda, ha marcat millor temps que Kaiku i que Orio, que han dominat l'primera tanda de la regata. La 'Bou Bizkaia' no ha tingut rivals a la tercera tanda, i ha marcat un temps impressionant per emportar-se la Bandera Euskadi Basque Country de Barcelona.

La trainera de Sestao ha estat segona a 9 segons i la 'Mirotza' d'Orio tercera a 13 segons. Hondarribia ha estat quarta a 18 segons, després de guanyar la segona tanda per davant de Portugalete. Les últimes posicions en la regata les han ocupat Zumaia i Castro, que ha estat penalitzat.

stats