Barça
Esports 04/08/2013

Zubizarreta: "Comptem amb Cesc. És el '4' del Barça"

El director esportiu del Barça reitera l'interès del club de retenir el migcampista, per qui el Manchester United estava interessat. "Ells renuncien a fer cap acció", diu

Ara
2 min

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha apagat els rumors sobre la possible sortida de Cesc Fàbregas durant el mercat d'estiu amb unes declaracions contundents abans de l'entrenament amb què el Barça ha conclòs el Tour de la Pau. "Comptem amb Cesc. És un jugador extraordinari i un jugador que crea, finalitza i arriba. Estem encantats amb ell. És el ‘4’ del Barça”, ha dit. El director esportiu, a més, ha aclarit que el Manchester United, que ha mostrat interès a fitxar-lo, ha renunciat a fer-ho perquè "entén la nostra postura". Sobre la implicació del jugador, Zubizarreta ha estat clar: "El seu rendiment l'altre dia demostra que està ficat al Barça".

Sobre el central que busca el Barça per reforçar la defensa, Zubizarreta ha explicat que es tracta d'un futbolista "que ajudi l'equip a ser més competitiu, el que millor s'adapti a les necessitats". No ha donat, però, cap pista sobre els noms que s'estan estudiant.

El director esportiu del Barça ha tret importància a l'anèmia lleu de Neymar. "Ens hauria agradat que arribés perfectament, però perfecte a la pretemporada hi ha pocs jugadors que hi arribin. L’ajudarem perquè estigui en la millor condició, no és preocupant”. A més, veu ben adaptat el futbolista. "Es veu que és un jugador que entén ràpid el tipus de futbol que nosaltres tenim”.

També ha elogiat la feina del Tata Martino en les seves primeres setmanes com a entrenador. "És un tècnic proper al jugador, que l’escolta i el vol conèixer, i que ve a un club amb una cultura clara de futbol. Intentarà aportar coses que creu que ens poden ajudar a millorar. Ara estem en aquest procés d’intentar fusionar aquestes dues maneres de fer”, ha dit.

stats