EUROLLIGA
Esports 23/01/2013

Zeljko Obradovic: "Tornaré a entrenar la pròxima temporada"

NBA "Va ser una bona experiència però descarto treballar als Estats Units. Entrenaré a Europa" Futur "No agafaré un equip ara, esperaré a començar la temporada que ve"

àlex Gozalbo
1 min
Zeljko Obradovic dirigint un partit del Panathinaikòs.

Zeljko Obradovic (Cacak, Sèrbia, 1960), l'entrenador que acumula vuit títols de l'Eurolliga al seu palmarès, està vivint un any sabàtic en aquests moments. El tècnic, pel qual s'han interessat molts equips, trenca el seu silenci.

Zeljko, després d'uns mesos sense treballar en el bàsquet, ¿ja tens decidit què faràs durant les pròximes temporades?

Tornaré a entrenar la pròxima temporada, però encara no he decidit on. Encara queda molt i suposo que fins al mes de maig no decidiré què faig, però tinc clar que m'agradaria tornar a seure en una banqueta. El que és segur és que aguantaré fins que comenci la nova temporada i que no agafaré un equip ara.

Per a què t'ha servit aquest any sabàtic?

Per estar amb la família i amb els amics. He desconnectat molt i he viatjat a llocs on no havia estat mai. El duel que els Knicks i els Pistons van jugar dijous a Londres va ser el primer partit en directe que vaig veure d'ençà que vaig assistir al debut a la NBA dels Pistons aquesta temporada.

De fet, vas col·laborar amb ells durant unes setmanes. ¿Et planteges imitar Ettore Messina i marxar a la NBA?

Va ser una bona experiència, però això crec que ho descarto, i suposo que la pròxima temporada entrenaré a Europa. Encara no m'he assegut a veure quines opcions tinc.

¿Estàs seguint l'Eurolliga aquesta temporada?

No, molt poc. Només n'he vist algun partit per televisió, però no m'agrada opinar sobre els equips que no entreno.

stats