Esports 09/10/2015

Xile s'endú el duel amb el Brasil (2-0)

Ara
Alves controla una pilota davant Alexis al Xile-Brasil / FELIPE TRUEBA / EFE

BarcelonaEn la primera jornada de les eliminatòries del Mundial de Rússia 2018, la selecció de Xile s'ha desfet del Brasil per 2-0 en un duel d'alt voltatge a l'estadi nacional de Santiago. Després d'un primer temps molt mogut però amb poques ocasions, els gols s'han concentrat en el tram final del matx. Eduardo Vargas s'ha avançat a la defensa 'canarinha' en un servei de falta picat per Matías Fernández i ha batut el porter Jefferson, que frega la pilota però no pot refusar. I a un minut del final, Alexis Sánchez ha ampliat la diferència en una gran jugada personal després de combinar amb Arturo Vidal.

Els brasilers han trobat a faltar l'alegria de Neymar, que segueix sancionat després de la seva expulsió a la Copa Amèrica. Els blaugranes Claudio Bravo i Dani Alves han jugat els 90 minuts.