BARÇA
Esports 09/08/2011

Xavi pateix molèsties i no jugarà amb Espanya

T.p.
1 min
Alexis Sánchez durant l'entrenament d'ahir.

BARCELONA.Xavi Hernández no viatjarà avui cap a Itàlia amb la selecció espanyola per disputar demà l'amistós entre les seleccions dels dos països perquè ha rebut permís dels metges de la Federació per tornar a casa, ja que té molèsties al soli de la cama dreta. Els mateixos metges també van confirmar els problemes a l'esquena del defensa del Reial Madrid Sergio Ramos. Els dos jugadors podran descansar en espera de veure si es recuperen a temps per jugar diumenge el partit d'anada de la Supercopa. Els serveis

mèdics del Barça van aclarir que en el cas de Xavi es tracta d'una "sobrecàrrega" i que el jugador farà "treball de recuperació".

Xavi, doncs, ja és de tornada a Barcelona, on ahir es va entrenar per primer cop com a blaugrana Alexis Sánchez. El xilè va treballar al costat de Messi, Mascherano i Adriano, després de parlar per primera vegada cara a cara amb Josep Guardiola. El tècnic de Santpedor va dirigir una sessió en família, perquè la major part de jugadors són amb les seves seleccions per jugar demà diferents amistosos. El mateix Alexis marxarà avui a Montpeller, on demà se celebra el França-Xile.

A Barcelona queden Messi, Mascherano, Xavi i homes com Maxwell i Puyol, que ahir es van exercitar al camp número 1 de la Ciutat Esportiva fent tasques de recuperació de les seves molèsties musculars.

stats