Barça
Esports 22/08/2013

Xavi matisa les declaracions: "Només volia dir que amb Tito hauríem sigut més forts"

El segon capità del Barça explica que la seva intenció no era criticar Roura, sinó destacar el treball de Vilanova en la pressió de l'equip

Ara
1 min

BarcelonaXavi Hernández ha matisat les paraules que va dir el diumenge després de la victòria a casa contra el Llevant. El migcampista de Terrassa ha assegurat que: "Només volia dir que amb Tito hauríem sigut més forts".

El segon capità del Barça va reconèixer que "l'any passat, amb l'absència de Tito, el tema de pressió el vam entrenar poquet, perquè era una cosa que portava ell". Molta gent va interpretar aquestes paraules com una punyalada a Jordi Roura –segon tècnic la temporada passada i encarregat de suplir Vilanova mentre aquest era a Nova York tractant-se de la malaltia–. En realitat, ell volia fer un homenatge a Tito destacant el seu treball en la pressió de l'equip.

Pel que fa al partit contra l'Atlètic de Madrid, Xavi Hernández posa bona nota a l'equip, sobretot per saber aguantar després de rebre el gol inicial: "Hem trobat un equip que treballa molt la pressió, i el gol de Villa els ha anat molt bé. Després hem tingut paciència".

stats