Lliga Endesa
Esports 16/06/2013

Xavi Pascual: "Farem tot el possible perquè jugui Joan Carles Navarro, però està trencat"

L'entrenador del Barça Regal ha explicat que l'escorta té un trencament a l'isquio de la cama dreta

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaDesprés de la victòria al quart partit de la final de la Lliga Endesa, Xavi Pascual ha analitzat el partit en roda de premsa. "El Palau Blaugrana ens ha ajudat a treure forces d'on no en teníem. El grup ha fet una demostració de caràcter i hem lluitat al límit de les nostres possibilitats. Hem fet coses diferents i hem canviat el guió del partit", ha dit.

"Farem tot el possible perquè aquest dimecres jugui Joan Carles Navarro, però està trencat", ha explicat. "El jugador té una punxada a l'isquio de la cama dreta. Segurament hi ha un trencament, però no està descartat. En condicions normals no podria jugar, però és l'últim partit de la temporada", ha analitzat. "Després del cinquè partit parlarem de què convé fer aquest estiu", ha analitzat.

"Els dos equips ens hi juguem molt", ha recordat Xavi Pascual, que ha volgut evitar entrar a valorar les queixes del Reial Madrid, que no ha marxat content amb l'arbitratge.

"Arribar al cinquè partit és extraordinari en la situació en què estem", ha opinat.

"Hem fet un bon partit, hem fet coses molt bé i hem millorat en el rebot i en evitar pèrdues de pilota. Ara anem a Madrid a intentar fer història. Hem demostrat caràcter i desig per intentar guanyar el títol", ha explicat Ante Tomic. "El meu rendiment havia baixat una mica, però aquest diumenge m'he trobat amb confiança", ha afegit. "No recordo aquesta jugada", ha dit quan li han preguntat sobre una polèmica jugada del final.

stats