Lliga Endesa
Esports 13/06/2013

Xavi Pascual: "Competir és l’ADN d’aquest equip"

L'entrenador del Barça Regal ha analitzat aquest dijous els dos partits de la final de la Lliga Endesa que es disputaran al Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça Regal, ha analitzat aquest dijous els dos partits de la final de la Lliga Endesa que el seu equip i el Reial Madrid disputaran al Palau Blaugrana. "Competir és l’ADN d’aquest equip. Intentem mirar-nos als ulls, sense abaixar la mirada, i sentir-nos orgullosos del nostre esforç. És la nostra manera d’entendre cada entrenament i cada partit, competint al màxim de les nostres possibilitats", ha argumentat.

"L'eliminatòria està igualada i els dos pròxims partits els jugarem a casa. Espero tenir el Palau Blaugrana de les grans ocasions", ha dit el tècnic. "Els partits han tingut molta igualtat", ha afegit. "Erazem Lorbek no sé si podrà entrenar amb el grup, però encara no sabem si ens podrà ajudar aquest divendres. La seva presència ens condiciona algunes situacions tàctiques del partit", ha explicat.

"Serà difícil igualar el seu rebot, però espero que la diferència no sigui molt gran", ha assegurat l’entrenador del Barça Regal. "El més important és el següent partit i exigeix un esforç màxim", ha dit.

"Tenim al cap la idea de guanyar, però executar-ho no és senzill. Sabem que haurem de jugar un partit perfecte per intentar guanyar. Caldrà controlar les emocions i executar be en defensa i en atac totes les coses que volem”, ha opinat Xavi Pascual. "Crec que el partit de divendres és el clau d’aquesta sèrie i guanyar-lo ens donaria dues opcions d’aconseguir el títol", ha analitzat.

"El partit anterior et condiciona, però no crec en cops morals", ha assegurat. "Ante Tomic és un jugador clau. Si li passés alguna cosa, no podríem guanyar", ha recordat.

stats