Lliga Endesa
Esports 15/06/2013

Xavi Pascual: "No hem tingut resposta al partit que ha fet el Reial Madrid"

L'entrenador del Barça Regal ha analitzat la derrota

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, durant el tercer partit

BarcelonaDesprés de perdre contra el Reial Madrid, Xavi Pascual ha analitzat el partit en sala de premsa. "No hem tingut resposta al partit que ha fet el Reial Madrid, que físicament ens ha passat per sobre i al final hem patit per aturar Felipe Reyes i Nikola Mirotic", ha dit. "El que vam fer l'any passat és molt difícil de repetir, però lluitarem fins al final". Si tenim una oportunitat, l'aprofitarem", ha analitzat.

"Erazem Lorbek no estava bé, però ha aportat tot el que ha pogut i vull agrair el seu coratge", ha assegurat. "El fet de jugar a casa nostra ens obliga a fer un partit gairebé perfecte per guanyar", ha dit.

"Si no aconseguim que Marcelinho Huertas estigui millor, tindrem moltes dificultats", ha reconegut. "Hem tingut pèrdues de pilota ingènues que ens han penalitzat molt", ha assegurat.

"El Reial Madrid ha jugat bé i nosaltres no hem pogut jugar com al segon partit. Em sento responsable per alguns tirs que ha anotat Mirotic als últims minuts", ha explicat C. J. Wallace. "La temporada és molt llarga i estem cansats, però ara tenim dos partits més i és una excusa que no farem servir quan hi ha un títol en joc. És una situació semblant a la de l'any passat", ha afegit.

stats