Barça
Esports 18/08/2013

Xavi: "L'any passat vam entrenar poquet la pressió"

El jugador de Terrassa explica que amb la malaltia de Tito Vilanova l'equip va deixar de treballar alguns aspectes del joc, que ara ha recuperat

Ara
2 min
Xavi Hernández ha marcat contra el Llevant amb aquesta rematada acrobàtica

BarcelonaXavi Hernández ha fet una bona valoració del primer partit de Lliga, que el Barça ha guanyat per golejada al Llevant (7-0). En una entrevista al canal Esport3, el migcampista de Terrassa ha destacat, sobretot, la manera de jugar de l'equip, que ha recuperat la pressió que el va caracteritzar les temporades passades.

"Són els automatismes que vas perdent. L'any passat vam tenir la malaltia del Tito i aquest aspecte es va entrenar poquet, ja que era ell qui ho portava. Aquest any hem començat bé amb el Tata, hem entrenat molt aquesta intensitat. I si els de davant ho fan es contagia a la resta de l'equip. Avui hem gaudit al camp", ha explicat el migcampista.

Xavi també s'ha referit al nou entrenador com un tècnic "seriós, treballador, molt proper amb el jugador, que ho consensua tot. Ha entrat amb peus de plom perquè han sigut les circumstàncies les que l'han portat aquí. Però és un tio respectuós, guanyador, i crec que anirem molt bé". El migcampista, segon capità de l'equip, també ha explicat que intenta assessorar els nous membres del cos tècnic perquè s'adaptin al més aviat possible al Barça.

D'altra banda, Xavi Hernández ha explicat que una de les consignes del nou entrenador és que els migcampistes –com ell– tinguin més arribada i puguin veure porteria amb més facilitat. "Ell vol que el migcampista arribi i que faci gols, i et marca uns vuit i deu gols per temporada". En aquest aspecte concret, Xavi ja ha fet el primer.

Pel que fa als noms propis, Xavi s'ha referit a Neymar, futbolista que aquest diumenge ha debutat en partit oficial amb el Barça: "És un bon nano, humil, que ve a ajudar i està capacitat per marcar la diferència".

stats