NBA
Esports 22/01/2012

Els Wolves, a la recerca d'un balanç positiu

à.g.
1 min
Kevin Love i Ricky Rubio després del triomf.

BARCELONADesprés de sis temporades amb balanç negatiu, els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio aspiren a arribar al 50% de victòries aquesta temporada. De moment, el conjunt que entrena Rick Adelman suma set triomfs en 15 partits (46,7%).

L'equip de Minneapolis, que no disputa els play-off des de l'any 2004, ocupa l'onzena posició a la Conferència Oest. Amb una victòria més els Wolves estarien classificats entre els vuits millors equips.

"Les expectatives que m'importen són les que m'imposo jo", explica Ricky Rubio, que ja té una mitjana de 10,6 punts, 8,1 assistències (vuitè millor jugador de la NBA en aquest apartat) i 4,7 rebots. Els números del base català són extraordinaris, però encara estan lluny dels que proposa Kyrie Irving, el gran favorit a endur-se el títol a millor debutant ( rookie ) de la temporada. El base dels Cleveland Cavaliers suma 17,4 punts per partit.

Victòries com la que van aconseguir contra els Clippers fan que els aficionats dels Minnesota Timberwolves, una franquícia que tan sols ha disputat vuit vegades les eliminatòries per al títol, creguin en la progressió d'un equip jove que aspira a créixer de la mà de Ricky Rubio i sobretot de Kevin Love. El pivot garanteix 24,7 punts i 14,5 rebots.

Els Wolves, que ahir a la nit van jugar a la pista dels Utah Jazz, tancaran el mes de gener competint contra els Houston Rockets (dues vegades), els Dallas Mavericks, els San Antonio Spurs i els Lakers de Pau Gasol, que després de perdre a la pista dels Orlando Magic baixen a la setena posició de la Conferència Oest i acumulen sis derrotes en set partits jugats fora de l'Staples Center.

stats