FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 25/08/2013

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Willian

El traspàs està supeditat a la concessió per part de les autoritats angleses del permís de treball al jugador

Efe
1 min
Willian / CHELSEA FC

BarcelonaEl Chelsea ha anunciat l'acord oficial amb l'Anzhi rus per al traspàs del migcampista brasiler Willian, segons ha informat el club londinenc a la seva pàgina web. El fitxatge està supeditat a la concessió per part de les autoritats britàniques del permís de treball al jugador. Segons la legislació, per obtenir-la hauria d'haver participat en almenys el 75% dels partits internacionals de Brasil en els passats dos anys, condició que no ha complert.

William, de 25 anys, només ha disputat dos partits amb la selecció brasilera en aquest període, però el Chelsea creu que el jugador pot ser inclòs en la categoria de "talent especial" perquè li sigui concedit l'autorització laboral, el que podria fer públic dimecres que ve. El Chelsea no fa referència en el seu comunicat a les xifres del traspàs, però l'operació estaria al voltant dels 35 milions d'euros. L'Anzhi va pagar per William 41 milions al Xakhtar Donetsk ucraïnès el passat mes de gener durant el període de reobertura del mercat.

William Borges da Silva, natural de Sao Paulo, està sent, juntament amb Gareth Bale, un dels protagonistes de la pretemporada. Abans de tancar l'acord amb el Chelsea el jugador va passar reconeixement mèdic amb el Tottenham tot just uns dies després de negociar, segons diversos mitjans, amb el Liverpool.

stats