EL DERBI
Esports 05/05/2012

"Volem recuperar l'autoestima perduda"

El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, és conscient que els últims resultats han afectat l'ànim de l'afició i de l'equip. Per això l'Espanyol arriba al Camp Nou amb la intenció de recuperar la confiança.

Nuria García
2 min
Mauricio Pochettino reconeix que és normal que l'afició periquita exigeixi més quan es genera il·lusió.

BARCELONA."El Camp Nou és un escenari bonic per recuperar la nostra força". Després dels últims resultats de l'Espanyol, que han fet que els periquitos perdin totes les opcions de ser a Europa la temporada vinent, el tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, sap que el partit d'aquest vespre és vital per recuperar els ànims dels aficionats periquitos. "Els derbis són complicats. El Camp Nou serà una festa per acomiadar Guardiola, però nosaltres anirem a fer el nostre partit amb la il·lusió de tornar a trobar la confiança que hem perdut en els últims partits. Volem recuperar l'autoestima perduda", va comentar el tècnic, que també va parlar de l'adéu de Pep Guardiola: "La decisió és respectable. Per a mi ha estat un plaer enfrontar-me a ell. Primer perquè ha estat un dels períodes més exitosos que ha viscut el Barça i perquè ha estat l'entrenador a qui més punts he tret en aquests quatre anys. Em quedo amb això últim, però en to de broma", va dir l'entrenador blanc-i-blau.

De fet, el tècnic periquito també va parlar sobre el seu futur, si bé no va ser gaire clar: "Jo tinc dos anys de contracte. Ocupar un càrrec de nivell provoca un desgast... pregunteu-ho a Guardiola. El profund amor que sento per aquesta institució fa que em retroalimenti a través de la força que emet aquest club". "Jo em veig molts anys a l'Espanyol, però en el món del futbol res és absolut, tot és relatiu", va afegir.

Per acabar, Pochettino va demanar que tothom reflexioni sobre la situació de l'Espanyol. "En aquests últims dos anys no hem pogut brindar a la gent el que volia i això ha desencadenat en un malestar. Tothom vol més i necessitem una anàlisi de la situació. La gent necessita saber on som, però també què volem fer i on volem ser en el futur", va dir l'entrenador, reconeixent que és normal que l'afició periquita exigeixi més quan des del mateix club es genera il·lusió.

stats