BARÇA
Esports 21/06/2013

Villa recupera la rialla contra Tahití

Encara amb el seu futur per decidir, marca tres gols amb Espanya

T.p. / N.a.
1 min

Barcelona.La selecció espanyola va golejar per 10 a 0 la modesta Tahití en el segon partit de la fase de grups de la Copa Confederacions. Del Bosque va fer jugar un equip ple de suplents amb un sol blaugrana, Villa, a l'onze inicial. El porter finalment va ser Reina, un home que segueix deixant-se estimar pel Barça amb les seves declaracions. Tahití, campiona d'Oceania, que va jugar amb un sol futbolista professional, i després de caure golejada a mans de Nigèria per 6-1, va celebrar no haver rebut més gols contra una Espanya que ahir va certificar la classificació per a les semifinals del torneig.

David Villa va voler aprofitar al màxim les ocasions de gol ahir contra la modesta selecció polinèsia, a qui va marcar un hat trick . La seva fam va ser tan gran que, en alguns moments, va evidenciar problemes amb Fernando Torres, que també volia ser protagonista. El davanter del Chelsea, que va fallar un penal, va acabar el partit amb quatre gols.

El davanter asturià confia que la seva presència a la Copa Confederacions li permeti guanyar pes en el mercat de fitxatges. El Barça té decidit que Villa marxi i confia treure uns 15 milions d'euros per ell, però a mesura que van avançant els dies es compliquen les operacions que l'implicaven. L'Arsenal, un dels clubs que més s'hi ha interessat, té fet el fitxatge d'Higuaín, i el Tottenham ha canviat aquesta setmana de secretari tècnic i l'actual responsable, Franco Baldini, no veu clara l'operació. La possibilitat més ferma ara mateix és reforçar l'Atlètic de Madrid. Villa, a diferència d'un Thiago Alcántara cada cop més a prop del Manchester United, potser no acaba a la Premier.

stats