En breu
Esports 13/04/2012

Villa, optimista amb la seva recuperació, corona la Mola

Luana Valls
2 min
Villa, optimista amb la seva recuperació, corona la Mola

BARCELONAEn la recta final de la recuperació

David Villa es va mostrar ahir optimista i content amb l'evolució del trencament de tíbia que va patir al desembre. "Estic molt animat per com està anant tot", assegurava. Ahir el davanter blaugrana va penjar una fotografia al seu compte de Twitter en què se'l veia amb el seu company Sergio Busquets i dos membres de l'equip tècnic al cim de la Mola, després de coronar-lo per primer cop. "Estic content perquè els terminis estan anant a la perfecció i la cama està responent", afegia.

L'asturià, padrí d'un llibre solidari

Quan va baixar de la muntanya, el davanter blaugrana va assistir a l'acte de presentació de la vuitena edició del llibre Relats solidaris , escrit per un grup de periodistes esportius, del qual és el padrí. Durant l'acte Villa va parlar sobre com veu el seu equip i sobre la seva recuperació. Tot i la victòria del Madrid davant l'Atlètic, l'asturià assegurava: "Nosaltres hem de guanyar els nostres partits i esperar".

Cap a Londres

Ahir el Barça va fer el sorteig per assignar les entrades per al partit de semifinals de la Champions entre el Chelsea i el Barça a Stamford Bridge. Dels socis que van sol·licitar una entrada, viatjaran a Londres els que tenen la petició entre la 2.629 i la 563. I avui a partir de les 10 del matí es posaran a la venta les entrades de la tornada al Camp Nou només per als socis sense abonament.

Sandro Rosell elogia Leo Messi

Sandro Rosell, el president del Barça, va assegurar ahir: "El Barça no tindrà, per més anys i anys de vida, cap jugador com Messi. Ningú pot pensar que hi ha hagut, que hi ha o que hi haurà algú millor que ell, és un talent que li ha donat Déu i ell ho sap aprofitar molt bé". El màxim mandatari del club blaugrana va parlar durant la presentació de la campanya de sensibilització sobre la malaltia de Chagas. La iniciativa pretén conscienciar les persones que tenen el risc d'estar infectades sobre la importància de fer-se les proves de detecció i, en cas de tenir la malaltia, sobre la necessitat de fer un tractament integral (farmacològic i psicosocial).

stats