LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/02/2013

Villa consensua amb el cos tècnic no viatjar a Milà

Nuria García
2 min
Tot i exercitar-se amb el grup, David Villa no va entrar en la convocatòria.

Barcelona.David Villa no viatja aquest matí amb la resta de l'expedició blaugrana fins a Milà, on demà el Barça s'enfrontarà al Milan a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Després d'ingressar dues vegades a l'Hospital de Barcelona a causa d'un còlic nefrític, ahir el davanter asturià es va exercitar amb la resta del grup a la Ciutat Esportiva, però finalment Villa va decidir conjuntament amb el cos tècnic que és baixa per a aquest partit. "Avui he tornat a entrenar-me amb el grup, però després del còlic de la setmana passada, encara no estic al cent per cent. Per això hem decidit que em quedi a Barcelona per fer un entrenament dur aquests dos dies", va dir Villa al seu compte personal de Twitter.

Qui ahir també es va entrenar amb normalitat amb la resta dels seus companys és Xavi Hernández. El migcampista de Terrassa, que s'ha perdut els últims dos partits (davant el Getafe i contra el Granada) a causa d'un trencament del bíceps femoral de la cama dreta, va rebre l'alta mèdica i va entrar en la convocatòria per jugar a San Siro.

D'altra banda, Adriano no es va poder exercitar amb el grup. El jugador brasiler, que no va poder acabar el partit contra el Granada per culpa d'unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta, va fer treball de fisioteràpia i, per tant, com Villa, tampoc va entrar en la convocatòria. Per completar la llista -fins als 20 jugadors que viatgen avui a Milà- el segon entrenador del Barça, Jordi Roura, va cridar el porter del filial, Oier Olazábal.

"És un partit especial"

Bojan Krkic va assegurar ahir al canal de televisió del Milan que, per a ell, el partit contra el Barça no és un partit més. "És un partit diferent, és especial per a mi. Però no vull pensar en el que tinc a dins, vull pensar només en el camp i en els 90 minuts de futbol que ens esperen. Mai he jugat contra el Barça i és per això que per a mi aquest és més que un partit", va confessar el davanter català, que va arribar al Milan aquest estiu procedent del Roma. "És fonamental marcar, però també no encaixar gols. Hem de mantenir-nos units els 180 minuts que ens esperen contra el Barça", va concloure Bojan, un dels protagonistes del partit de demà a San Siro.

stats