Esports 17/11/2012

Vilanova recupera Puyol per enfrontar-se al Saragossa

Albert Vilardaga
2 min
Puyol durant un entrenament aquesta setmana.

La quantitat de quilòmetres recorreguts pels jugadors del Barça en una setmana i els pocs entrenaments que ha pogut fer Tito Vilanova amb tot el grup seran unes de les principals dificultats que es trobarà el Barça per al partit contra el Saragossa (20 h, Canal+ Liga/ GolT) al Camp Nou.

L'equip blaugrana buscarà acabar amb el debat de les últimes setmanes, el nombre de gols encaixats per l'equip, i per fer-ho, l'entrenador blaugrana, Tito Vilanova, recupera Carles Puyol, que torna a la convocatòria un mes i mig després de patir una luxació al colze en el partit de Champions que el Barça va disputar al camp del Benfica. Inicialment es va preveure un termini de dos mesos perquè tornés a jugar, per tant, el capità blaugrana ha aconseguit escurçar la recuperació dues setmanes.

Tito Vilanova podria optar per fer rotacions pensant en el pròxim compromís de Champions, dimarts, contra l'Spartak de Moscou. Mascherano podria tenir descans i que el seu lloc l'ocupés Marc Bartra, fent parella a l'eix de la defensa amb Piqué, i Iniesta, que no va jugar d'inici a Mallorca, podria donar descans a Xavi. A la davantera, Messi i Villa semblen tenir el lloc garantit, i l'altra plaça se la disputarien Pedro, que ve de marcar dos gols amb la selecció espanyola, i Tello, bàsic en l'últim triomf blaugrana contra el Mallorca.

A continuar la ratxa

El Saragossa només ha aconseguit guanyar al Camp Nou, en Lliga, en dues ocasions, va ser la temporada 60/61 i la 65/66, però la resta de visites a territori blaugrana han acabat en 11 empats i 45 derrotes aragoneses. L'entrenador del Saragossa, Manolo Jiménez, s'ha posat la pell de xai i ha explicat: "Si nosaltres estem al 100% i el Barça també, llavors perdrem".

L'equip de Vilanova encara no ha perdut a la Lliga i si guanya avui seguirà amb opcions d'igualar el millor inici de la història de la Lliga, que data del 1992.

stats