HOQUEI PATINS
Esports 10/04/2011

El Vilanova fa història en classificar-se per a la final a quatre de la CERS

David Jover
1 min

Barcelona.El Club Patí Vilanova jugarà la final a quatre de la Copa CERS, competició que organitzarà ell mateix el pròxim més de maig.

Els del Garraf havien de remuntar tres gols de diferència del partit d'anada contra l'Oliveirense portuguès i ho van aconseguir en un final èpic. Després dels cinquanta minuts reglamentaris, el marcador reflectia un 4-1, fet que portava el matx a la pròrroga i al gol d'or. Aleshores, un gol de Jordi Galán en el temps extra va fer embogir el pavelló de les Casernes. El Lloret, en canvi, no va poder remuntar contra el Benfica i va quedar eliminat.

El Vic, fora de la final a vuit

Tot i vèncer per 3 a 1 contra el Noia, el conjunt vigatà va quedar eliminat de la Lliga Europea per la diferència de gols entre tots dos, ja que el conjunt de Sant Sadurní va superar en l'anada el Vic per 4-1. Aquest resultat, combinat amb el triomf del Candelària sobre el Viareggio, fa que els portuguesos acabin com a primers del grup C i el Noia, segon. D'altra banda, el Reus va passar com a primer del grup A i va quedar davant del Liceo, segon, després de vèncer a casa per 5-3 el Bassano italià. I en un duel intranscendent, ja que tots dos equips sabien la seva posició a la taula, el Barça Sorli Discau va guanyar a Blanes per 2 a 4 i va refermar la seva condició de líder invicte del grup B.

Per tant, a la final a vuit que es disputarà a Andorra del 12 al 15 de maig hi haurà els següents emparellaments: Candelària - Sather Blanes; Tecnol Reus - Valdagno; FC Barcelona - Porto, i Coinasa Liceo - Noia Freixenet.

stats