PRIMERA DIVISIÓ
Esports 19/12/2010

Vila-real, líder de La Lliga 'dels altres'

Dins de les categories de títols honorífics, darrerament ha fet fortuna una expressió que es refereix al tercer classificat com a líder de la Lliga dels altres. Doncs bé, ara és el Vila-real CF.

àlex Gozalbo
2 min
Santi Cazorla just després d'anotar el primer gol del Vila-real CF contra el Mallorca.

BARCELONA.El futbol és futbol i, quan algú intenta que deixi de ser-ho, no sol sortir-ne ben parat. Passa, per exemple, quan s'intenta barrejar amb la política i succeeix també quan hi ha massa comptes pendents. Com ahir al Madrigal, on el Mallorca no va saber canalitzar el seu malestar i va perdre (3-1).

El Mallorca va explicitar durant tota la setmana el sentiment que arrossega des de l'estiu, quan el Vila-real CF va ocupar la seva plaça a la UEFA Europa Lliga. L'excés d'adrenalina, en canvi, no el va afavorir al terreny de joc, on l'equip local va ser superior. Els gols de Santi Cazorla, Rossi i Nilmar van servir perquè el Madrigal s'acomiadés de l'any futbolístic des d'una privilegiada tercera posició. Si l'equip no té vertigen, la recta final de temporada pot ser divertida a Vila-real.

També s'esperen coses bones del Mallorca, un equip amb moltes coses bones i, sobretot, amb capacitat de generar perill del no-res. En un moment.

El Llevant UD, que va perdre amb l'Athletic Club (1-2), i el València CF, que es va imposar a la Reial Societat (1-2), també van jugar ahir.

Mourinho es posa nota

José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, va explicar que, per ell, aquest ha estat "el millor any" de la seva carrera. "Si he de posar-me una nota en aquest 2010, de l'1 al 10 em poso un 11", va assegurar, recordant que al llarg de l'any el seu equip va guanyar "totes les competicions que podia guanyar". Avui l'equip blanc rebrà el Sevilla CF (21 hores, Canal +).

De cara a l'últim partit de Lliga del 2010, Mourinho ha convocat Sergio Ramos, tot i que el defensa encara arrossega molèsties. "Si acaba amb problemes, ara vénen vacances", va dir el tècnic, que no concentrarà els seus homes el dia 31 de desembre.

stats