ESPANYOL
Esports 12/08/2013

Víctor Sánchez: "Si mantenim la concentració en defensa i som forts al darrere, som difícils de batre"

El jugador de l'Espanyol diu que un dels objectius de l'equip és començar bé la temporada, perquè "l'inici pot marcar bastant el campionat"

Efe
1 min
Víctor Sánchez intenta evitar la progressió de Paulinho durant el Tottenham-Espanyol

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha assegurat aquest dilluns que l'equip té "molt clares les idees i sap perfectament a què juga", i ha afegit: "Si mantenim la concentració en defensa i som forts al darrere, som difícils de batre".

"Ara arriba el moment important", ha alertat Víctor Sánchez sobre l'imminent inici del campionat: "El més important en la pretemporada és agafar forces per iniciar bé la Lliga, agafar la forma i que les noves incorporacions s'adaptin a l'estil de joc que tenim".

El jugador ha reconegut que un dels objectius en aquests moments és començar bé la temporada. "Tenim un partit a fora (Celta) i dos de seguits a casa (València i Betis), i és important aconseguir una bona ratxa de resultats, perquè sabem que pot marcar bastant l'inici del campionat".

Finalment, Víctor Sánchez ha deixat clar que no se sent titular indiscutible, encara que ha declarat que se sent "molt còmode jugant tant amb Abraham com amb David López al centre del camp".

stats