ESPANYOL
Esports 21/02/2012

Víctor Sánchez recau de la lesió i Javi López i Verdú s'entrenen a bon ritme

N.a.
1 min
Víctor Sánchez s'exercita en solitari a la ciutat esportiva de Sant Adrià.

BARCELONA.L'Espanyol va entrenar-se ahir al matí a Sant Adrià per començar a preparar el partit d'aquest dissabte contra el Llevant. La sessió va acabar amb una mala notícia per a Pochettino: Víctor Sánchez va sentir molèsties al quàdriceps de la cama esquerra, on arrossega una lesió des que va fitxar aquest gener. Les primeres proves mèdiques que se li van fer no especificaven el grau de dolència ni el temps de baixa, però tot sembla indicar que és una recaiguda del trencament muscular que patia.

La bona notícia va ser que el tècnic va poder comptar amb Javi López i Joan Verdú, que van fer una part de l'entrenament amb el grup, tot i que no estan del tot recuperats. L'andalús encara té el turmell lleugerament inflamat després que se'l torcés dissabte contra el Getafe i caldrà veure com evoluciona per determinar si arriba a temps per jugar aquest cap de setmana. I el català es troba més bé de la lumbàlgia que el va apartar d'aquesta última jornada.

Al final de la sessió, el central Raúl Rodríguez va passar per la sala de premsa per enviar un missatge clar a l'afició: "L'equip s'autoexigeix mantenir o fins i tot millorar la quarta posició que tenim ara. Serà difícil, però ningú ens ha regalat ser ara en zona Champions".

stats