Esports 26/06/2013

Víctor Álvarez: "Cada dia em trobo millor"

El lateral assegura que no es marca una data per al seu retorn després de la operació de cor a què va ser sotmès el mes de maig

1 min

Víctor Álvarez segueix recuperant-se de l'operació de cor a què va ser sotmès el passat mes de maig. "Em trobo cada dia millor", ha assegurat el futbolista blanc-i-blau. "No obstant, no vull posar-me dates per al meu retorn tot i que estic millor i tinc ganes de començar", ha manifestat.

El defensa ha reconegut que ha assimilat bé tot el que ha viscut aquestes setmanes. "Al principi ho vaig passar una mica malament, però cada dia estic millor. Tot estava programat i ho he assimilat prou bé", ha comentat.

El lateral està atent a les últimes novetats que hi ha hagut en la plantilla durant les darreres setmanes. "M'alegro per la renovació de l'entrenador i pels fitxatges que estan arribant. Vénen a sumar i això és positiu", ha assenyalat. Precisament, la seva posició és una de les que s'ha reforçat amb la incorporació de Juan Fuentes. "Segur que ve amb les moltes ganes, amb la intenció de sumar. Haurem de competir per un lloc, però com en totes les posicions de la plantilla", ha subratllat.

En el pla personal, Víctor Álvarez ha desitjat que la temporada que sigui "igual o millor" i ha afegit que "en l'última campanya he jugat bastant pel que m'esperava al principi".

stats