OPINIÓ
Esports 13/05/2012

Vestidor fort i unit per superar les adversitats

Roger Grimau
2 min

Jugar al Barça implica moltes coses, més enllà de l'aspecte estrictament esportiu. En el cantó positiu, formar part d'aquest club et dóna un prestigi molt gran. Et permet guanyar títols, a la llarga sempre te'n caurà un d'important com a mínim, i comparteixes equip amb els millors jugadors. Quan fas les coses ben fetes i es va guanyant es magnifica en positiu tot el que s'assoleix. Tens el reconeixement de la gent i et sents molt estimat, i un llarg llistat de coses que no podria escriure en l'espai d'un article.

Però per una altra banda hi ha un costat no tan agradable: la derrota, amb la qual també es magnifica la situació, aquest cop en negatiu. El que era un gran jugador no ho és tant i la gent es fixa més en els seus defectes que en les virtuts, que les continua tenint.

I això cal acceptar-ho per poder tenir una bona trajectòria a Can Barça. Buscar sempre l'equilibri, un punt mitjà entre l'eufòria quan el vent bufa a favor i la frustració i depressió en els moments en què les coses no surten. En aquest punt la unió al vestidor és clau. Un grup fort i unit superarà totes aquestes fases que he esmentat i probablement assolirà els objectius marcats a l'inici de temporada.

Ara és moment de reconeixement per a tota la gent que es desplaça tants quilòmetres per donar suport a l'equip que estima. Els esforços que fan molts aficionats s'agraeixen, i molt. Més encara en el context actual en el qual ens trobem. Per això, quan es perd, la sensació de frustració és més gran.

Pel club i la gent que es representa, per la samarreta que es porta posada i també pel propi honor de cada jugador, cal jugar el tercer i quart lloc d'una final four amb tota la intensitat possible. Així s'evitaran possibles lesions i cops que en partits de màxima tensió passarien per alt.

stats