FUTBOL
Esports 14/06/2013

Verdú deixa l'Espanyol perquè no se sent valorat

El migcampista no accepta l'última oferta de renovació, tot i que ell volia continuar

Pol Frias
2 min

Barcelona.Als 30 anys, Verdú va posar fi ahir a la seva etapa com a jugador blanc-i-blau després de quatre temporades. El migcampista barceloní ho va anunciar en una roda de premsa que va convocar a Cornellà-El Prat, en la qual van ser presents el seu company d'equip Sergio García; la seva dona; el seu representant, Màgic Díaz, i el director esportiu del club, Òscar Perarnau.

"Ha sigut una decisió complicada de prendre. Fins a l'últim moment hem esperat el club, però ja sabeu que això [la renovació] ja ve de dos anys. No acceptem l'última proposta que ens han fet i a partir d'ara mirarem altres ofertes. Jo volia seguir, però al final no ha pogut ser, no ens hem entès", va dir Verdú abans d'atendre les preguntes dels periodistes. El jugador va explicar que el club no l'ha pogut valorar com ell creia que mereixia. En aquest sentit, però, Verdú va voler aclarir que la falta d'entesa "no ha sigut només un tema econòmic", és també un tema de com ha valorat el club quina podia ser la seva aportació en el futur. "Estic tranquil, sé quines són les xifres de les quals hem parlat. Si hagués sigut per diners, ja fa temps que hauria marxat", va comentar, i va deixar clar que ha rebut "diverses ofertes". I és que Verdú va insinuar que, més enllà de la qüestió econòmica, un dels principals problemes a l'hora de renovar ha vingut pels anys de contracte que li oferia el club: "Jo he de mirar pel meu futur. Tinc una família i em queden anys de futbol".

Verdú no va amagar que hi ha certa distància amb l'actual entrenador, Javier Aguirre, que té un estil que no el beneficiava ni el feia protagonista, com sí que passava amb Mauricio Pochettino. De tota manera, va assegurar que la relació amb el mexicà era bona: "En les converses amb ell sempre m'ha deixat clar que comptava amb mi". Finalment, tot i que va reconèixer que les primeres converses per renovar, amb els anteriors responsables, "parlaven d'altres xifres que després no s'han complert", va voler agrair al director esportiu, Òscar Perarnau, la seva paciència i sinceritat durant tot el procés. Per acabar, el migcampista barceloní va lamentar no haver-se pogut acomiadar de l'afició sobre la gespa de Cornellà-El Prat.

D'aquesta manera, Verdú tanca la seva etapa al club blanc-i-blau després de quatre temporades, i ara l'Espanyol haurà de buscar un recanvi de garanties que ompli el forat que deixa un dels capitans.

stats