HOQUEI PATINS - COPA DEL REI
Esports 02/03/2013

El Vendrell i el Barça es classifiquen per a la segona semifinal

Jordi Graell
El Barça va guanyar l'últim partit dels quarts de final de Copa contra l'Igualada.

Oviedo.El Moritz Vendrell i el Barça van aconseguir ahir el bitllet per a la segona semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins. Els dos conjunts s'enfrontaran al Palacio de los Deportes d'Oviedo amb l'objectiu de trobar un lloc a la final (20.45 h). Abans, jugaran el Coinasa Liceo i el Reus Deportiu (18.45 h), els equips que es van classificar a la jornada de dijous.

El Moritz Vendrell va derrotar el Mopesa Vilanova per 2-3 i va accedir per primera vegada a les semifinals d'una Copa del Rei. Els homes de Guillem Cabestany van haver de suar de valent per derrotar un Vilanova ultradefensiu, que es va avançar en el marcador ben aviat amb un gol de Jordi Ferrer, però finalment a la segona part els vendrellencs van aconseguir superar la muralla defensiva del conjunt del Garraf i capgirar el marcador gràcies a dos gols de Xavi Costa i un d'Eloi Albesa a pocs minuts per al final.

El rival dels vendrellencs a les semifinals serà el Barça, que no va tenir compassió d'un fluix Igualada, que aquest cop no va poder plantar cara als blaugranes i va acabar caient per un contundent 1-7, gràcies sobretot a l'aportació de Pablo Álvarez, autor d'un hat trick . El jugador arrossega molèsties a l'espatlla, però no li impediran estar avui a les ordres de Gaby Cairo.