PRIMERA DIVISIÓ
Esports 26/02/2012

El València no vol sorpreses amb un Sevilla en hores baixes

Nuria García
2 min
El tècnic del València, Unai Emery, no es refia del Sevilla.

BARCELONAEl València ja sap què és caure derrotat contra el Sevilla. Aquesta temporada ja s'han vist les cares en tres ocasions (dues a la Copa del Rei i una a la Lliga, en la partit de la primera volta) i els valencians només han estat capaços de superar els andalusos en una ocasió. És per això que, tot i que a la classificació de la Lliga estan separats per onze punts, el València no es refia gens d'un Sevilla que el visita en hores baixes (18 hores, GolT, Canal + Liga).

Fins i tot el tècnic dels xes, Unai Emery, va dir ahir que el Sevilla era "un rival directe" en la lluita per la tercera posició. Els andalusos són onzens amb 29 punts, però amb la igualtat que hi ha a la Lliga estan a tres punts dels llocs que donen accés a l'Europa League i a quatre dels de la Lliga de Campions. A més, la setmana passada, el Sevilla va guanyar l'Osasuna (2-0) i volen confirmar la seva millora davant del tercer classificat.

De fet, el que el València busca és consolidar-se en la tercera posició i evitar sorpreses un cop els valencians ja estan classificats per als vuitens de final de l'Europa League. Precisament el partit de competició europea -el València va jugar dijous contra l'Stoke City- pot fer que els d'Emery no arribin en plenes condicions. I és que amb les baixes d'Ever Banega i de Miguel Brito per lesió, Emery necessitarà fer rotacions per poder donar descans a alguns dels seus jugadors. Així, el tècnic dels valencians podria donar entrada en l'onze titular a Diego Alves a la porteria, o a Víctor Ruiz, Albelda, Mathieu, Feghouli o Tino Costa, que estava sancionat per enfrontar-se dijous contra els anglesos.

El de Mestalla també serà un duel de davanters. Soldado i Negredo, dos dels jugadors convocats pel seleccionador espanyol Vicente del Bosque per jugar l'amistós contra Veneçuela dimecres que ve a Màlaga, intentaran marcar diferències a favor del seu equip.

El Vila-real rep l'Athletic Club

Al Madrigal (12 hores, GolT), el Vila-real rep l'Athletic Club amb els papers canviats respecte als anys anteriors. Si en les últimes temporades era el Vila-real qui arribava en el millor moment, aquest any la situació s'ha capgirat i són els bascos els que estan instal·lats a la zona alta de la taula.

El Vila-real intentarà sumar per començar a fugir de la zona perillosa de la taula en l'estrena al Madrigal de l'horari matinal de Primera Divisió. L'Athletic, de la seva banda, afronta el partit amb la moral pels núvols després d'haver-se classificat per als vuitens de final de l'Europa League, on s'enfrontaran al Manchester United. Així doncs, amb la competició europea aparcada, l'Athletic vol consolidar la seva posició a la Lliga.

El tècnic dels de la Plana, José Francisco Molina, ja podrà comptar per a aquest partit amb Nilmar i amb Ángel, tot i que l'entrenador ahir va anunciar que faria canvis en pràcticament totes les línies de l'equip per mirar de millorar el joc.

stats