MESTALLA VIU UNA ALTRA VICTÒRIA
Esports 17/01/2011

València segueix ensumant la Lliga de Campions

BarcelonaEl Vila-real CF i el València CF fa setmanes que es barallen per la tercera plaça de la classificació. De la lluita n'estan sortint beneficiats tots dos equips, que reforcen les seves opcions de jugar la Lliga de Campions la propera temporada. Aquesta setmana no li han tret distància a l'Espanyol i a l'Athletic Club, però les respectives victòries els consoliden en les seves posicions.

El València va guanyar ahir el Deportivo amb dos gols en la recta final del partit. Un va ser de Mathieu, un anotador no habitual; l'altre, de Pablo, ja en el temps afegit.

Els primers minuts van estar marcats per la igualtat de forces entre els dos equips, amb un constant intercanvi d'aproximacions per part dels uns i els altres, però sense arribar a crear ocasions clares de gol.

A partir del primer quart d'hora el València va apropiar-se del ritme del partit, tot i que li va costar fer soroll a prop del àrea d'Aranzubia. Tant és així, que la primera gran ocasió dels locals no va arribar fins als darrers minuts, ja amb Tino Costa sobre el terreny de joc.

Mathieu, d'un xut creuat, va obrir el marcador a la mitja hora de la segona part. El Deportivo va buscar el gol de l'empat amb Valerón i Lopo com a davanter centre, però després d'una bona jugada de Mata, Pablo va aconseguir sentenciar amb el definitiu 2-0 en el temps de descompte.

Amb el triomf, el València torna a treure tres punts a l'Espanyol, el seu gran rival en la lluita per la quarta posició, l'última que dóna dret a jugar la propera temporada la Lliga de Campions.