FUTBOL
Esports 10/08/2013

El València es presenta amb nous referents en un acte on s'ha donat valor al futbol base

Oriol Romeu, Hélder Postiga, Javi Fuego, Míchel Herrero i Paco Alcácer, les noves cares

Efe
1 min

ValènciaEl nou València s'ha presentat davant la seva afició a Mestalla, en un acte en què el club ha donat un gran protagonisme a l'escola de futbol base, amb uns 800 nens de totes les categories al terreny de joc.

Després de veure com els nens, uniformats de blanc i negre, feien la seva entrada al camp, ha arribat el torn del primer equip. El València 13/14 presenta les cares noves d'Oriol Romeu, Hélder Postiga – acabat de fitxar –, Javi Fuego i la tornada a l'equip de Míchel Herrero i Paco Alcácer.

Els prop de 25.000 aficionats presents, després de veure com marxen dos referents com David Albelda i Roberto Soldado, han ofert les seves ovacions a Joao Pereira, Vicente Guaita, Sergio Canales i Ever Banega.

El nou entrenador Miroslav Djukic també ha estat aclamat per l'afició valencianista, igual que el mític encarregat de material Bernardo España 'Españeta'. Com és habitual en els últims anys, la presentació s'ha fet sense parlaments ni del president, ni l'entrenador no del capità.

Triomf contra l'Olympiakos

Posteriorment, s'ha jugat el trofeu local contra l'Olympiakos. El València ha guanyat per 2-1 gràcies a dos gols abans del descans, el primer de Banega i el segon de Postiga, el primer del portuguès amb la samarreta del seu nou nou equip. En els darrers minuts David Fuster, antic jugador del Vila-real, ha fet l'únic gol del campió grec.

stats