Esports 09/01/2013

El València es classifica per als quarts de final

T.p.
1 min

BARCELONAEl València va derrotar l'Osasuna per 2-1 a Mestalla i ja és als quarts de final de la Copa del Rei. L'equip d'Ernesto Valverde -que va comptar amb una gran actuació del seu porter, Guaita- va patir, ja que els navarresos no van donar l'eliminatòria per perduda. Tino Costa va avançar els locals al minut 34, en la primera ocasió de gol del València, però a continuació Joseba Llorente va empatar per a l'Osasuna. Durant el segon temps els navarresos van buscar el segon gol sense sort però van acabar rebent el de la derrota per culpa de Soldado. El rival del València als quarts de final serà el guanyador del duel entre el Reial Madrid i el Celta de Vigo.

Qui també buscarà ser als quarts de final serà el Llevant, que visita la Romareda (21.30 h) amb les baixes per lesió de Barquero i Juanfran. Els aragonesos es van imposar al Ciutat de València per 0-1 en el partit d'anada i parteixen amb més opcions de classificar-se que no un Llevant que aquesta temporada ja ha guanyat a Saragossa -ara farà un mes en el partit de Lliga-. Els locals arriben amb les baixes d'Ivan Obradovic i Ndri Romaric.

El guanyador d'aquesta eliminatòria jugarà els quarts de final contra el Sevilla, que avui (19.30 h) haurà d'acabar el tràmit de la seva eliminatòria dels vuitens de final al Sánchez Pizjuán. L'equip de Michel va golejar per 0-5 el Mallorca en el partit d'anada.

stats