En breu
Esports 05/04/2012

El València busca la remuntada a casa contra l'AZ

1 min
El València busca  la remuntada a casa contra l'AZ

Objectiu: semis de l'Europa League

El València rep aquest vespre a Mestalla l'AZ Alkmaar (21.05 h) per competir pels quarts de final de la UEFA. Al partit d'anada els holandesos van aconseguir la victòria (2-1). Malgrat que el resultat és desfavorable per als valencians, la ratxa golejadora en els dos últims partits com a locals contra rivals holandesos els dóna força per creure en la remuntada.

Per a aquest partit, les principals novetats són Roberto Soldado i Jordi Alba, que no van jugar diumenge contra el Llevant per sanció. Emery també recupera Adil Rami, que es va perdre el partit d'anada per sanció.

L'Athletic vol sentenciar els quarts

L'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid es disputen, també, el pas a semifinals (21.05 h) contra el Schalke 04 i el Hannover, respectivament. Els dos equips parteixen amb el marcador a favor seu.

Els bascos sortiran amb un avantatge de dos gols (2-4), aconseguits durant el partit d'anada, i confien poder eliminar el seu rival dels quarts de final de l'Europa League. En cas d'aconseguir-ho arribarien a la segona semifinal de la seva història. Per la seva banda, l'Atlètic arriba també amb el marcador a favor (2-1) a l'estadi Hannover Arena. Per a aquest partit, Simeone no podrà comptar amb Arda Turan, Gabi Fernández i Juanfran Torres, tots tres baixa per sanció, ni amb Silvio Azevedo, Antonio López i Fran Mérida.

stats