EUROPA LEAGUE
Esports 08/03/2012

El València rep el PSV en l'anada dels vuitens

Luana Valls
1 min
Roberto Soldado, davanter del València CF.

BARCELONA.El València i el PSV Eindhoven s'enfronten aquesta nit (21.05 h) en el partit d'anada de vuitens de final de l'Europa League. Tant el València com el PSV són tercers en les seves respectives lligues i ara busquen fer-se un forat per coronar-se campions d'aquesta competició. Tots dos equips saben què és guanyar l'Europa League i avui miraran d'aconseguir la victòria per arribar al seu objectiu.

El València afronta el partit sense novetats en el capítol de sancions i lesions i immers en la dinàmica habitual del seu tècnic, Unai Emery, que sol introduir diversos canvis d'un partit a l'altre. El més probable és que Diego Alves sigui l'encarregat de protegir la porteria, mentre que la novetat podria ser el retorn del capità, David Albelda, en lloc de Topal. De la seva banda, el PSV arriba tocat després de la derrota per 2-6 contra el Twente i caldrà veure si el rendiment de l'equip no es veu alterat per aquest fet. L'objectiu del València serà mantenir la porteria a zero i aconseguir un resultat que com a mínim garanteixi la classificació amb almenys un empat a la tornada.

L'Athletic jugarà contra el Manchester United (21.05 h) per primer cop des del 1957. Els bascos estan en un dels seus millors moments de forma i donaran la cara davant d'un United que es veu amb l'obligació de guanyar després d'haver fallat contra el Basilea a la Lliga de Campions.

stats