Esports 07/11/2012

El València busca un triomf contra el BATE Borissov que l'acosti als vuitens

Albert Vilardaga
1 min
El València busca un triomf contra el BATE Borissov que l'acosti als vuitens

BARCELONA.El València rep aquest vespre (20.45 hores, Canal + Liga de Campeones 2) a Mestalla el BATE Borissov de Bielorússia. El Grup F és el més igualat de la competició, ja que el València, el BATE i l Bayern de Munic encapçalen el grup amb 6 punts. El tanca el Lilla amb 0 punts.

El tècnic Mauricio Pellegrino ha convocat 20 jugadors. Destaca la recuperació de l'argentí Piatti, que ha estat dos mesos de baixa per una fractura al cúbit i al radi. Abans de començar el partit, l'entrenador haurà de descartar dos jugadors. Una de les principals incògnites de l'alineació serà a la porteria, on Pellegrino ha anat alternant les titularitats de Diego Alves i Vicente Guaita. En els últims partits sembla que el porter brasiler s'ha guanyat la confiança del tècnic. Pellegrino podria alinear d'inici el mateix onze que va guanyar l'Atlètic de Madrid aquest cap de setmana, només amb el canvi de Jonathan Viera en el lloc d'Andrés Guardado.

El Màlaga, classificat

El Màlaga va empatar ahir contra l'AC Milan (1-1) a San Siro i va aconseguir assegurar-se la classificació per disputar els vuitens de final de la Lliga de Campions. Eliseu va avançar els visitants i Pato va aconseguir el gol de la igualada.

stats