BARÇA
Esports 14/06/2013

Valdés confirma que complirà l'any de contracte que li queda amb el Barça

El porter blaugrana dóna la benvinguda a Neymar i el qualifica com "un dels millors jugadors del món"

Efe
1 min

Recife, BrasilVíctor Valdés ha confirmat aquest divendres que no abandonarà el Barça fins que no finalitzi el seu contracte, el 30 de juny del 2014. "Des del gener vaig dir el mateix, mai he dit res diferent sobre aquest tema. Sé que em queda un any de contracte, l'única cosa que vaig dir és que no renovaria i que estava agraït per la proposta que m'havien fet", ha explicat Valdés en roda de premsa.

Valdés, que es troba concentrat amb la selecció espanyola per disputar la Copa Confederacions, s'ha mostrat "tranquil" respecte al seu futur, amb la seguretat que no buscarà una sortida per a la propera temporada i complirà el seu contracte amb el club blaugrana.

"Sempre he estat molt tranquil, he confiat en mi i he anat de cara amb el club, que és el que he fet des del gener. No hi ha cap novetat. Em queda un any de contracte i estic molt feliç", ha conclòs.

El porter blaugrana també ha aprofitat la compareixença per donar la benvinguda al brasiler Neymar. "Al Barça han de seguir venint els millors jugadors del món i Neymar és un d'ells. Per tant estic molt content i il·lusionat que s'hagi decidit per venir al nostre equip i compartir vestuari amb ell", ha manifestat.

"L'acollirem amb els braços oberts i l'ajudarem en allò que sigui necessari perquè s'adapti. Segur que ens ensenyarà coses noves i les aportarà a l'equip. Seguirà fent del Barça un equip campió", ha afegit Valdés.

stats