Esports 03/03/2013

Valdés perd els papers per un penal polèmic en l'afegit

A.s.
1 min
Víctor Valdés protesta iradament davant de Pérez Lasa per no haver xiulat penal.

Barcelona.Tot i que el Barça va merèixer perdre ahir a Madrid, el 2-1 al marcador feia que qualsevol incident pogués canviar-ne el signe. En el temps afegit, Adriano va trobar un forat a la defensa i va entrar a l'àrea, però Sergio Ramos va posar el genoll i li va fer un clar penal. L'àrbitre, el basc Pérez Lasa, que va xiular el clàssic com a premi perquè aquest any es retira, no va assenyalar la pena màxima. Els jugadors del Barça van protestar en bloc, i l'àrbitre li va ensenyar groga a Andrés Iniesta. Però quan es va acabar el partit, Víctor Valdés se'n va anar enfurismat cap a Pérez Lasa i li va dir diverses vegades: "Us heu cagat, no teniu vergonya", tal com reflecteix l'acta del partit. L'àrbitre no va tenir més remei que ensenyar-li la targeta vermella.

Quina sanció rebrà Valdés?

El Comitè de Competició serà l'encarregat d'estudiar l'acta i decidir quants partits de sanció li corresponen. Aquesta temporada, els jugadors que li han dit pocavergonya a un àrbitre -Sergio García i Sergio Ramos- han acabat amb quatre partits de sanció, tot i que Valdés li va dir "no teniu vergonya".

Ni Jordi Roura ni Zubizarreta van voler valorar el penal, i es van remetre a les imatges de televisió. Curiosament, el mateix que va fer Sergio Ramos, autor del penal, que quan li van preguntar, va respondre: "Haurem de mirar les imatges".

stats