Atletisme
Esports 17/08/2013

Usain Bolt es passeja en els 200 m i suma el seu setè or en fer la millor marca de la temporada

El jamaicà ha guanyat la final amb un temps de 19.66, tot i deixar-se anar en els últims metres. Segon ha sigut Warren Weir (19.79), i tercer, Curtis Mitchell (20.04)

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEls 200 m són un passeig per a Usain Bolt. Com els 100. En la final del Mundial d'atletisme Moscou d'aquest dissabte, l'atleta jamaicà ha tornat a demostrar que no té rival en la velocitat i s'ha penjat la medalla d'or amb una exhibició espectacular. Sobrat com sempre i deixant-se anar al final, Bolt ha creuat la meta amb un tema de 19.66, la setena millor marca de la història i el millor temps de la temporada. Segon ha sigut el seu compatriota Warren Weir (19.79), mentre que tercer ha entrat el nord-americà Curtis Mitchell (20.04).

La carrera de Bolt ha tornat a ser impecable. Tot i ser, com és habitual, el més lent a reaccionar en el tret de sortida (0.177), ha superat el revolt dels 100 en destacada primera posició, molts metres per davant dels seus rivals. Això li ha permès deixar-se anar molt abans del final i gaudir de l'arribada. Mirant-se pel videomarcador. Recreant-se amb la seva gesta. La d'aquest dissabte és la setena medalla de Bolt en un mundial i li obre la porta a convertir-se diumenge en l'atleta que més ors guanya en uns Mundials, per davant de Carl Lewis.

stats