BÀSQUET - NBA
Esports 06/11/2012

Últims 40 dies de la recuperació de Ricky Rubio

àlex Gozalbo
2 min
José Manuel Calderón i Ricky Rubio, junts a Toronto.

BARCELONARicky Rubio ha començat a fer desplaçaments laterals i ha encetat l'última fase de la recuperació de la lesió que es va fer al genoll esquerre, que el té apartat de les pistes de joc des del mes de març. Glen Taylor, propietari dels Minnestota Timberwolves, creu que el base català podria rebre l'alta d'aquí 40 dies, el 15 de desembre.

Com a conseqüència de la reducció de calendari provocada pel tancament patronal, els Minnesota Timberwolves no van poder jugar la temporada passada al Madison Square Garden. A Ricky Rubio, per tant, li fa especial il·lusió disputar el partit contra els New York Knicks del 23 de desembre. El jugador català no es forçarà, però els metges que segueixen la seva evolució són optimistes. "Està progressant molt bé", diu Richard Steadman, el metge que el 21 de març va operar-lo. Segons l'especialista, Ricky Rubio va una mica per davant dels terminis habituals.

"Hi ha dies dolents en què pateixo per una recaiguda, perquè hagi de tornar a passar pel mateix procés, però són pocs. La majoria de dies acabo satisfet de veure com avanço", explica a l'ARA el base Ricky Rubio.

De viatge amb els Wolves

Rick Adelman, l'entrenador dels Minnesota Timberwolves, vol facilitar la reincorporació tant de Ricky Rubio com de Kevin Love, que també està lesionat, i ha decidit que els jugadors comencin a viatjar amb l'equip. Ahir a la nit tots dos van assistir al partit contra els Brooklyn Nets al nou Barclays Center de Nova York.

Una de les obsessions de Ricky Rubio és fer sessions de tir. El jugador, que va millorar molt la temporada passada gràcies a la feina realitzada durant l'estiu, comença ara a practicar llançaments i, per tant, vol esforçar-s'hi tant com pugui. "Durant el tancament patronal vaig treballar molt i després vaig notar molt la confiança de l'entrenador i dels companys, que em van deixar jugar amb més llibertat", recorda Ricky Rubio, que fa uns dies va signar l'extensió del seu primer contracte com a rookie .

stats