Esports 23/01/2012

Tres aturades per canviar un partit en dos minuts

Toni Padilla

MÀLAGA (ENVIAT ESPECIAL).Amb la samarreta groga, Víctor Valdés estava seriós en els últims minuts del partit tot i la golejada a favor. El porter català no porta bé rebre ni un sol gol, i quan Rondón va fer el gol de l'honor dels locals va quedar al terra tot seriós. Ahir però, Valdés no tenia motius per estar capcot. El porter català va ser felicitat pels seus companys tant al descans com a la fi del matx, ja que al vestidor tothom sabia que la seva actuació havia condicionat el rumb del partit. Amb 0-0, Valdés li va treure un xut a Isco que anava cap a l'escaire amb una aturada molt estètica a mà canviada. I en el posterior servei de cantonada, va aturar dues rematades del mateix Isco a boca de canó.

Tot i la golejada, ahir Valdés va tenir prou feina, especialment amb 0-4, quan entre el cansament i la pressió local per dissimular el marcador va rebre el gol i en va evitar dos més. Amb el gol d'ahir, Valdés n'acumula 12 de rebuts, fet que el consolida com el millor porter de Primera Divisió. Camí d'un nou premi Zamora al porter menys golejat, Valdés va ser lloat per un Guardiola que va admetre en la posterior roda de premsa que "si en Víctor no arriba a treure les dues mans que ha tret, el partit potser hauria acabat d'una manera diferent". El tècnic de Santpedor, que té una relació molt especial amb Valdés, va recordar els seus mèrits: "Li devem molt, sempre està concentrat".