Esports 16/10/2011

Trencar la mala ratxa en un horari atípic a Vallecas

N. Arroyo
2 min

Barcelona.El Rayo Vallecano rep l'Espanyol avui a les 12 h (Canal + Liga 2 o PPV) en un partit de sensacions estranyes. La primera i més atípica és l'horari. Els periquitos no estan acostumats a jugar al migdia (els madrilenys sí, a Segona) i podrien veure's afectats pel canvi de rutines quan saltin a la gespa de l'estadi de Vallecas amb més sol i amb l'estómac més buit del que és habitual.

El segon condicionant del partit és la malastrugança que els blanc-i-blaus acumulen fora de casa. L'equip de Pochettino no guanya a domicili des del 23 de gener, quan va derrotar el Getafe per 1-3, i comença els partits un pèl bloquejat, més incòmode que quan juga a Cornellà-El Prat. De fet, el mateix tècnic reconeix que és "l'assignatura pendent" de la plantilla i s'ha fixat aquesta visita a Madrid com la millor oportunitat per invertir la dinàmica.

La tercera emoció que sobrevolarà el partit serà la presència de Tamudo en la davantera de l'equip rival. L'experiquito serà l'home més avançat d'un Rayo que, tot i que està deixant detalls de bon futbol, com per exemple al Bernabéu contra el Reial Madrid, no coneix la victòria al seu estadi, on només ha pogut sumar un punt després d'un empat a zero contra el Saragossa. Ara per ara i amb sis punts, els de Sandoval Huertas són un rival directe per a un Espanyol que necessita guanyar.

Pochettino recupera els sancionats Amat i Pandiani i el lesionat Forlín, que tot i haver-se recuperat abans d'hora, podria veure com Amat i Héctor Moreno són els escollits per ocupar l'eix de la defensa. En atac, Álvaro tornarà a jugar en punta, acompanyat per Sergio García, Romaric i Verdú, amb Baena i Javi Márquez al doble pivot.

stats