FUTBOL CATALÀ
Esports 05/08/2013

El Municipal del Guinardó viu una nova edició del Torneig d'Històrics del Futbol Català

El Santboià defensa el títol aconseguit la darrera temporada en un torneig amb quatre equips de Segona B

Ara
1 min

BarcelonaEl futbol català viurà una nova edició del seu Torneig d'Històrics, competició que aquest 2013 arriba a la 28a edició. Com la temporada passada, el Municipal del Guinardó de Barcelona serà seu del torneig, amb la presència de 12 equips.

Els quadre d'equips participants el formen quatre grups de la Segona B (L'Hospitalet, Llagostera, Badalona i Prat), cinc de Tercera (Cornellà, Manlleu, Santboià, Masnou i Ascó), dos de Primera Catalana (Júpiter i Martinenc) i un de Segona Catalana, la UE Sants. El torneig es posa en marxa aquest dilluns i la final serà el dissabte 10 d'agost a les 18.30 h.

El dilluns serà el torn dels equips del grup 1, el Badalona de Piti, el Manlleu de Jordi Dot i el Sants, en forma de triangular. El dimarts, el grup 2 amb el Llagostera d'Oriol Alsina, el Cornellà de Jordi Roger, segon classificat la temporada passada del grup català de Tercera, i el Masnou de Miguel López. L'equip maresmenc torna aquest any a la Tercera Divisió.

El grup 3, amb el Prat d'Agustín Vacas, el Santboià d'Alberto Fernández i el Martinenc es jugarà dimecres. I, finalment, el dijous serà el torn del grup 4 amb L'Hospitalet, el Júpiter de Juanjo García i l'Ascó. Després de quedar-se a un pas de l'ascens a Segona, L'Hospi de Martin Posse inicia una nova època amb un nou tècnic.

Els quatre campions de grup seran els protagonistes divendres de les semifinals, jugades ja amb format de 90 minuts.

stats