FUTBOL CATALÀ
Esports 06/08/2013

El Llagostera s'enfrontarà al Badalona a les semifinals del Torneig d'Històrics

El conjunt gironí ha debutat en aquesta edició del tradicional torneig estival del futbol català i s'ha classificat per a les semifinals amb un solitari gol d'Enric Pi

Ara
2 min
Una imatge del decisiu partit entre el Llagostera i el Masnou de la segona jornada dels Històrics / TWITTER @thistorics

BarcelonaEl Llagostera serà el rival del Badalona en la primera de les semifinals del Torneig d'Històrics que es disputaran aquest divendres. El conjunt gironí ha estat el campió del grup 2 després de superar aquest dimarts el Masnou i el Cornellà.

En el primer dels partits, el Cornellà i el Masnou han empatat sense gols. El Cornellà ha atacat amb insistència i ha dominat el partit, però cap dels jugadors ha estat capaç de veure porteria. Al final, els jugadors del Cornellà han cercat el gol amb insistència davant d'un Masnou que s'ha defensat a la perfecció. La tanda de penals l'ha guanyat el Masnou.

Els jugadors que han disputat el segon partit de la tarda –entre el Cornellà i el Llagostera– tampoc han bellugat el marcador. El Llagostera, que debutava en aquest tradicional torneig estival del futbol català, ha disputat un partit intens amb el Cornellà, però cap dels dos equips ha gaudit d'ocasions clares per bellugar el marcador en els primers minuts. No ha estat fins al minut 20 que els gironins han provat sort amb una acció d'Isaac. El mateix jugador ha estat el protagonista de la següent ocasió del partit, però tampoc ha estat encertat. A la tanda de penals, el Llagostera ha superat el Cornellà, un dels dos finalistes de l'any passat.

El tercer partit, el decisiu, entre el Llagostera i el Masnou ha estat a punt d'acabar també sense gols. De fet, els jugadors no han creat gaires ocasions clares per superar el porter rival. Només el Llagostera, als instants finals, ha pressionat a la recerca del gol que li permetés classificar-se per a les semifinals davant d'un Masnou que ha defensat amb ungles i dents. I així, al minut 39, Enric Pi ha marcat el primer gol de la tarda. Salva Chamorro, de cap, ha deixat la pilota al segon pal i des d'allà, Enric Pi ha superat el porter dels del Maresme. El Masnou ha pressionat i ha pogut fer l'empat amb una falta directa que Braian ha enviat fregant el pal.

stats