Barça
Esports 11/06/2013

Toni Freixa: "La voluntat és finalitzar el nostre mandat el 2016, però no ho puc garantir"

El portaveu de la junta directiva del Barça ha explicat la reforma d'estatuts, que mantindran els sis anys de mandat

à.g.
2 min

BarcelonaDesprés de la intervenció de Joan Laporta, Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça, ha parlat en roda de premsa per explicar alguns dels acords que es van prendre aquest dimarts a Sitges i ha anunciat que, si es compleixen els terminis previstos, el club podria sotmetre a votació la decisió del futur de l'estadi durant el primer trimestre del 2014. A més, s'ha concretat un calendari d’obres per millorar els accessos per valor d’1,1 milions d’euros. També hi haurà una ampliació i millora dels vestidors de la Ciutat Esportiva per valor d’1,3 milions d’euros i del 3 al 18 d’agost s’instal·larà el sistema de calefacció a la gespa del Camp Nou.

Toni Freixa ha explicat la reforma d'estatuts, que mantindran els sis anys de mandat i s'hauran d'aprovar en assemblea. El president haurà de tenir 10 anys d'antiguitat com a mínim i els directius, 5. "Complint amb el compromís electoral, reforcem el funcionament democràtic del club i donem més veu als socis", ha dit. "Per suprimir seccions, es requerirà l'acord de l'assemblea", ha explicat.

El portaveu ha explicat, a més, que per autoritzar el patrocini del nom del Camp Nou o del Palau Blaugrana caldrà la ratificació de l'assemblea.

"Establirem un límit d'endeutament. En cas de superar-lo, la Junta haurà de recuperar-lo en dos exercicis o seran cessats", ha analitzat. "La nostra voluntat és finalitzar el nostre mandat El 2016, però no ho puc garantir", ha afegit.

Respecte a Joan Laporta, Toni Freixa ha explicat que "qualsevol opinió és ben rebuda". "Que hi hagi socis amb inquietud de presentar-se a les seleccions és sa, però no altera la nostra actuació de govern. Respecto el punt de vista de Joan Laporta, però no vull respondre res del que hagi pogut dir", ha afegit. "Johan Cruyff és una llegenda del club i pot dir el que vulgui", ha recordat.

El portaveu ha confirmat la data del Gamper, però no n'ha concretat el rival.

stats