MOTOR
Esports 24/03/2013

Toni Bou, altre cop campió del món de trial 'indoor'

T.p.
1 min

Toni Bou es va proclamar ahir campió del món de trial indoor per setena vegada en la seva carrera professional. Amb aquest nou títol al seu palmarès, el pilot de Piera continua fent història en l'especialitat: ja suma 13 títols de campió mundial, 7 en categoria indoor i 6 en categoria outdoor . Amb el triomf d'ahir a la prova celebrada a Bielefeld (Alemanya), Toni Bou supera els 12 títols mundials del britànic Dougie Lampkin, i es converteix així en el millor pilot de tots els temps.

A la penúltima cita del calendari, el pilot patrocinat per Repsol va sentenciar el campionat amb una nova victòria per davant d'Adam Raga i Jeroni Fajardo, els altres pilots que van pujar al podi. La victòria en aquest Campionat Mundial de trial indoor arriba després de veure com Bou ha guanyat totes les proves que s'han celebrat fins ara: Sheffield (Gran Bretanya), Barcelona -al Palau Sant Jordi- i Màlaga ja s'havien rendit a Bou abans de la cita de Bielefeld.

Amb aquest nou triomf, el campió del món català ja suma 20 victòries consecutives en proves de trial indoor . Bou podrà afrontar l'últim Gran Premi de l'any, el que es disputarà a França el 12 abril, sense cap pressió.

stats