Tenis
Esports 24/06/2013

Tommy Robredo passa ronda i Albert Montañés cau en el seu debut a Wimbledon

L'olotí ha superat el rus Bogomolov en tres sets (6-2, 6-2, 6-4) mentre que el rapitenc ha caigut a mans del també rus Kuznetsov en quatre (6-3, 6-4, 3-6 i 6-3)

M. M.
1 min
Tommy Robredo, durant el seu debut a Wimbledon

BarcelonaCara i creu en els dos tenistes catalans que aquest dilluns han debutat al Grand Slam de Wimbledon. Tommy Robredo ha accedit a la segona ronda, mentre que Albert Montañés ha quedat eliminat.

Robredo ha guanyat en el seu debut el rus Alex Bogomolov en tres sets (6-2, 6-2 i 6-4) en un partit que ha durat una hora i 27 minuts. El proper rival de l'olotí serà el francès Nicolas Mahut.

De la seva banda, Albert Montañés no ha pogut fer res contra el rus Andrey Kuznetsov, que l'ha deixat fora de la segona ronda en quatre sets (6-3, 6-4, 3-6 i 6-3) en una hora i 54 minuts.

Debuts d'aquest dimarts

D'altra banda, aquest dimarts debuten al torneig homes com David Ferrer (quart cap de sèrie), que juga amb l'argentí Martin Alund. D'altra banda, Marcel Granollers debuta contra el francès Richard Gasquet (novè cap de sèrie), mentre que Albert Ramos juga el primer partit contra l'argentí Juan Martín del Potro (vuitè cap de sèrie).

stats